De concertagenda's van de klassieke concerten in de Goede Rede, het Nieuw Podium Klassiek Almere (NPKA) en de Kunstlinie  kunt u bekijken door op het logo van de concertzaal hieronder te klikken. Hier kunt u rechtstreeks uw toegangskaarten met korting bestellen.

Goede Rede Concerten      logo Nieuw Podium Klassiek Almere      KAF

Goede Rede Concerten

Vrienden van Klassieke Muziek Almere ontvangen €2,50 korting bij de avond-concerten. Bij het bestellen van toegangskaarten op de website van Goede Rede Concerten klikt u op Vrienden Klassieke Muziek Almere.
Voor meer informatie:
Website: www.goederedeconcerten.nl
Mail:        info@goederedeconcerten.nl
Tel:          06-80140467

Nieuw Podium Klassiek Almere

Vrienden van Klassieke Muziek Almere ontvangen 40% korting bij de concerten in kerkcentrum de Wegwijzer in Almere Buiten. Ook in een aantal geselecteerde concerten in de Bonifatiuskerk in Almere-Stad en het Cultuurhuis Almere-Buiten is een Vrienden korting van toepassing. De persoonlijke kortingscode die u daarvoor dient te gebruiken ontvangt u per e-mail.
Voor meer informatie:
Website: www.npka.nl
Mail:        info@npka.nl

Kunstlinie Almere

Vrienden van Klassieke Muziek Almere ontvangen korting bij de concerten in de Kunstlinie in Almere-Stad. De persoonlijke kortingscode die u daarvoor dient te gebruiken ontvangt u per e-mail.
Voor meer informatie:
Website: www.kunstlinie.nl
Mail:        ticketshop@kunstlinie.nl
Tel:          036-8455555

Reserveer uw kaarten altijd bij de betreffende organisatie!

Door overheidsmaatregelen m.b.t. het COVID-19 virus kunnen geplande concerten afwijken.